No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 
Pe pagina principala

Cum sa transformati interiorul casei intr-o tema alba, de Craciun

Toata lumea iubeste Craciunul alb, dar stralucirea si frumusetea acestuia nu trebuie sa  depinda de mediul exterior, iar noi nu trebuie neaparat sa asteptam pana ce Mama Natura isi intra in drepturi.

Stiri asemanatoare

Prajitura Carmen cu mere

Fie ca e iarna, toiul verii ori toamna, o prajitura cu mere e delicioasa in orice sezon. Impresioneaza-i pe cei dragi cu o prajitura Carmen cu mere. Detalii »

Salam de biscuiţi de post

Ce poate fi mai frumos decât să-ţi faci familia fericită preparându-i un desert delicios, uşor de preparat şi rapid?! Şi pentru că Postul Paştelui bate la uşă, îţi prezentăm reţeta salamului de biscuiţi de post. Detalii »

Cum să împodobesc bradul de Crăciun

Se spune că bradul împodobit este simbolul Crăciunului. Cel puţin pentru copii. Micuţii sunt fermecaţi de magia sărbătorii, de mitul Moşului care aduce cadouri în fiecare seară de 24 decembrie. În cele ce urmează îţi oferim câteva sfaturi despre cum să-ţi decorezi bradul de Crăciun. Detalii »

Cum să decorez casa de Crăciun?

Crăciunul e cea mai aşteptată sărbătoare din an. Adulţii se pregătesc intens de febra cumpărăturilor ce pune stăpânire pe fiecare iar copiii se bucură de cadouri. Pregătirile pentru Crăciun au în vedere totodată şi decorarea casei pentru sărbătoarea Naşterii Domnului. Citeşte mai departe pentru a afla câteva sfaturi date de specialistul nostru în decoraţiuni interioare. Detalii »

Lucrari horticole pentru luna noiembrie

Noiembrie este luna în care agricultori finalizează lucrările de însămânţare pentru grânele de toamnă şi totul este gata de iernat. Dar, mai sunt o serie de lucrări care trebuie executate pentru asigurarea intrării în iarnă a viei, plantelor, legumelor, pomilor şi florilor noastre. Spor la treabă ! Detalii »

Supa din dovleac

Cultura de dovleac este una dintre cele mai răspândite culturi din lume. Doar în Statele Unite se cultivă anual aproximativ 680.000.000 kilograme. Fiind un aliment bogat în proteine şi carbohidraţi, dovleacul s-a impus până şi în arta culinară. Astăzi vă prezentăm una din multele reţete cu dovleac. Detalii »

Ardei umpluti

Ardei umpluţi întregesc galeria mâncărurilor specific româneşti. Nu există casă în care să nu se fi pregătit cel puţin o masă cu aceste ingrediente. Cele două ingrediente de bază sunt ardei şi carnea tocată. Restul rămâne la alegerea fiecărui bucătar. Citiţi reţeta noastră! Detalii »

Lucrarile horticole pentru luna octombrie

"Toţi acei ce-ntreaga vară/ Au lucrat din zori şi până seara/ Toamna au roade bogate/ Au şi fructe, şi bucate./ Mere, pere în panere/ Prune bune şi alune/ Şi gutui amărui/Cu puf galben ca de pui/Şi tot felul de legume/ De nu le mai ştii pe nume. Iată ca a venit momentul descris de versurile binecunoscutei poezii. Luna octombrie marchează sfârşitul recoltarii legumelor, fructelor, strugurilor, aducerii în casă a florilor şi pregătirea pentru lunile lungi de iarnă de vor urma. Detalii »

Lucrarile horticole pentru luna septembrie

Iată că am intrat, oficial în prima luna de toamnă, şi încet, începem să ne strângem recoltele de pe câmpuri. Aşa cum v-am obişnuit şi în luna aceasta publicăm un mic ghid cu lucrările obligatorii pentru luna septembrie. Ele privesc activităţi de legumicultură, pomicultura, viticultura şi nu în ultimul rând floricultură. Spor la muncă! Detalii »

Lucrări horticole pentru luna august

Nu mai ştii ce trebuie să faci în grădină în luna lui gustar? În continuare îţi vom prezenta câteva dintre cele mai importante lucrări din grădina de legume, din livada cu pomi, din plantaţia de viţă de vie şi din grădina cu flori. Detalii »