Ce soiuri de trandafiri se pot cultiva la umbra?
Trandafirul este o planta ce prefera foarte mult soare.
Citeste tot raspunsul »
Sugestie de servire |
Incalzeste cuptorul la 200 de grade si unge cu grasime un vas termorezistent de 2 litri, patrat. Curata cartofii si taie-i in bucati de 2.5 cm. Fierbe cartofii in apa cu sare timp de 12-15 minute, dupa care scurge apa de pe ei.
In vasul termorezistent amesteca usturoiul si cimbrul in unt la foc mediu timp de 1 minut. Se ia de pe foc si se adauga bucatile de cartofi. Se amesteca 1/2 lingurita de sare si 1/4 lingurita de piper negru cu laptele batut si se adauga peste cartofi. Amesteca branza fontina cu jumatate din parmezan si branza cu mucegai, dupa care se pune in vasul termorezistent.
Intr-un bol mic amesteca parmezanul ramas cu panko, cu condimentele italienesti cu cu ulei si se pune peste cartofi. Se lasa in cuptor 20 minute sau pana cand partea de sus este galbuie. Adauga patrunjel proaspat taiat inainte de a servi. (8-10 portii).