No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

 
 
 
 
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
 
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie :Dieffenbachia

Dieffenbachia este un grup de plante cu frunze late si ascutite la varf, in combinatii de verde si alb. Exista mai multe varietati, avand nume ca D. Picta, D. Amoena, D. Oerstedii. Detalii »

Dieffenbachia

Aranjament floral de Halloween

La editie aniversara, Flowers Garden constata cu bucurie ca s-au adunat cateva luni de cand a plecat la drum cu o idee. De atunci am intalnit oameni minunati, multe flori si zambete care dau sens zilelor! Detalii »

Aranjament floral de Halloween

Filodendron

Genul "Philodendron" contine unele din cele mai frumoase plante cu frunzis decorativ. Originara din America tropicala, exista cateva sute de specii, numarul acestora fiind in continua crestere. Pentru interior, exista doua tipuri de baza de Philodendron: speciile cataratoare si cele erecte (non-cataratoare). Detalii »

Filodendron

Creasta cocosului

Florile creasta cocosului - Celosia argentea sunt preferatele gradinarilor. Au inflorescente in forma de pana, cu aspect de piramida ingusta (12-25 cm lungime) compuse din flori mici, dense si viu colorate. Detalii »

Creasta cocosului

Floarea scoica

Floarea-scoica iese in evidenta prin faptul ca produce de la mijlocul verii pana toamna spicuri de flori aspectuoase . Florile inmiresmate, albe, mici cu o semnificatie ornamentala redusa, sunt incastrate in calicii mari, verzi, aspectuoase, avand forma de cupa. Detalii »

Floarea scoica

Marul decorativ

Chiar daca aceast pom este din punct de vedere tehnic un copac pitic, este crescut, in scopuri practice, ca si un arbust cu tulpini multiple, ramuri orizontale si frunze cazatoare.   Detalii »

Marul decorativ

Menta indiana

Menta indiana (numita si pergamut salbatic) este o planta originara din Missouri, care traieste pe soluri uscate in preerii, in paduri uscate si stancoase, la margini de luminis, pe campuri necultivate si de-a lungul drumurilor si autostrazilor. Detalii »

Menta indiana

Lotus de India

Acest soi de lotus de India este o planta acvatica perena care de obicei creste pana la inaltimea de 90 - 120 cm in apa, la marginile iazurilor si se raspandeste prin intermediul rizomului ingrosat care este fixat in mal. Detalii »

Lotus de India

Prazul

Prazul are o aroma delicata si dulce, fara a fi iute ca unele varietati de ceapa. Poate fi recoltat oricand, exemplarele mici folosindu-se pe post de arpagic. Este o planta bienala si in al doilea an de viata produce o inflorescenta globulara mare in varful unei tulpini inalte. Detalii »

Prazul

Pachyrhizus erosus

Pachyrhizus erosus este o planta cu radacina tuberiforma din familia leguminoaselor. Provine din Mexic si America Centrala, dar s-a adaptat si in alte zone tropicale. Se numeste si jicama, fasole dulce, napi mexicani sau cartofi mexicani. Detalii »

Pachyrhizus erosus