No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie :



Afinele pentru sanatatea noastra!

Poate ca de acum inainte vom gasi afinele (Vaccinium myrtillus), nu doar in frigider, ci si in trusa medicala de acasa. Pigmentii care dau culoarea albastra acestor fructe sunt antocianinele, care contin elemente mai valoroase decat cele din miezul fructului. Aceste fructe care contin o multime de antocianine cu proprietati bioactive care ajuta la mentinerea sanatatii oamenilor. Detalii »

Afinele pentru sanatatea noastra!

Slabeste 3 kg in 7 zile urmand o dieta cu fructe de padure!

Fructele de padure ajuta la prevenirea multor boli, infrumuseteaza pielea si chiar va ajuta sa slabiti! In doar 7 zile puteti da jos 3 kilograme. Urmand aceasta dieta, vreme de 2 saptamani, consumand in medie 1200 de kcal pe zi, veti reusi sa scapati de kilogramele acumulate. Vitaminizeaza-ti organismul, simte-te sanatoasa si frumoasa in pielea ta! Detalii »

Slabeste 3 kg in 7 zile urmand o dieta cu fructe de padure!

Acerola sau visinul Barbados

Acerola (lat. Malpighia glabra) este o specie subtropicala din familia Malpighiaceae. Acerola este de fapt un arbust sau pom mic fructifer peren. Frunzele acestui arbust sunt dispuse opus, sunt oval-lanceolate, lungi de 5-10 cm si au marginea dreapta. Florile cresc in buchetele de cate 2-5 iar fiecare floare are un diametru de 1-1,5 cm, avand cinci petale roz sau rosii. Detalii »

Acerola sau visinul Barbados

Prajitura Carmen cu mere

Fie ca e iarna, toiul verii ori toamna, o prajitura cu mere e delicioasa in orice sezon. Impresioneaza-i pe cei dragi cu o prajitura Carmen cu mere. Detalii »

Prajitura Carmen cu mere

Dracila, Rhus typhina si visinul turcesc!

Natura este plina de plante una mai deosebita decat cealalta. Unele plante sunt folosite pentru efectul lor vindecator, altele pentru valoarea nutritiva sau drept condiment. Sa vedem trei arbusti foarte interesanti, arbusti ale caror fructe sunt foarte gustoase, atat in starea lor naturala dar si uscate, folosite pe post de condimente. Detalii »

Dracila, Rhus typhina si visinul turcesc!

Cum pregatim florile din ghiveci pentru iarna?

Cele mai frumoase poboabe ale parcurilor, spatiilor verzi dintre blocuri, terase, gradini, de primavara pana toamna tarziu sunt florile din ghivece, butoiase si diverse alte vase. Cum le pastram peste iarna? Detalii »

Cum pregatim florile din ghiveci pentru iarna?

Ce tip de sol este indicat plantelor noastre?

In cultivarea legumelor, cea mai grea si cea mai riscanta parte a acestei activitati o constituie producerea plantelor si alegerea si folosirea amestecurilor de sol. Cei mai multi cultivatori opteaza pentru un sol hranitor pe baza de turba in locul pamantului de slaba calitate din gradina. Si nu fara un motiv. De ce este mai bine sa plantati florile intr-un amestec de turba in locul pamantului obisnuit din gradina? Detalii »

Ce tip de sol este indicat plantelor noastre?

Cum scap de ciupercile trandafirilor?

De frumusetea tufelor de trandafiri parfumati, ne bucuram nu doar noi, oamenii ci si o multime de insecte, ciuperci, bacterii virusi. Doar ca telul lor este cu totul altul. Sa vedem ce tip de ciuperci inseamna pericol pentru trandafirii din gradina! Detalii »

Cum scap de ciupercile trandafirilor?

Cum se trateaza ciuperca pomilor fructiferi?

Pe trunchiul si crengile puietilor dar si pe copacii mai batrani, adesea se poate observa ca, pe locul altoirii, inca nevindecat sau pe scoarta de copac crapata, se dezvolta ciuperci. Cat de toxice sunt ciupercile pomilor fructiferi si, mai ales, ce putem face impotriva lor? Detalii »

Cum se trateaza ciuperca pomilor fructiferi?

Viespea samburelui de migdala ameninta migdalii

Unul dintre cei mai periculosi daunatori ai migdalilor, Eurytoma amygdali sau Viespea Samburelui de Migdal, a fost descoperit in urma cu cateva decenii, mai precis in 1981. Aceasta specie de viespi produce pagube importante in randul migdalilor, adesea distrugand chiar si 80% din productie. Detalii »

Viespea samburelui de migdala ameninta migdalii