No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie :



De ce se usucă frunzele de tuia?

Când vorbim de bolile arbuştilor, inevitabil vorbim şi de îngălbenirea frunzelor de tuia şi a crengilor dinspre interior. Arbuştii capătă astfel un aspect ruginiu. Aceste simptome dăunătoare sunt cauzate de o boală împotriva căreia trebuie să luaţi măsuri drastice din timp, înainte de a vă afecta întregul arbust. Detalii »

De ce se usucă frunzele de tuia?

Salam de biscuiţi de post

Ce poate fi mai frumos decât să-ţi faci familia fericită preparându-i un desert delicios, uşor de preparat şi rapid?! Şi pentru că Postul Paştelui bate la uşă, îţi prezentăm reţeta salamului de biscuiţi de post. Detalii »

Salam de biscuiţi de post

Pregătirea lămâiului pentru iarnă în 4 paşi simpli!

Sfârşitul de toamnă este destul de stresant, dat fiind că ne gândim unde să găsim locul cel mai potrivit pentru plante şi cum să trecem mai uşor peste zilele friguroase de iarnă. Vestea bună este că putem să rezolvăm destul de simplu „iernarea” lămâiului nostru în casă. Trebuie doar să ţinem seama de câteva sfaturi legate de nevoile acestuia. Să vedem cum ce trebuie făcut! Detalii »

Pregătirea lămâiului pentru iarnă în 4 paşi simpli!

Cuişoarele, remediu naturist pentru creşterea potenţei

Cuişoarele (Syzygium aromaticum) sunt, de fapt, bobocii de floare uscaţi. În gospodărie se folosesc fie sub formă de pulbere, obţinută prin măcinare, fie ca atare, întregi. Florile, încă înainte de a se deschide, se folosesc ca remedii în diferite afecţiuni datorită uleiurilor pe care le conţin, bogate în flavonoide şi acizi. Uleiul aromat are efect antibacterian şi usor analgezic. Tradiţia spune, pe de altă parte, că are un rol deosebit în stimularea masculinităţii. Detalii »

Cuişoarele, remediu naturist pentru creşterea potenţei

Protejează copacii de animalele sălbatice!

Probabil aţi dorit, la sfârşit de iarnă, să curăţaţi copacii tineri, însă aţi descoperit că cineva v-a luat-o înainte. Faptaşii sunt nimeni alţii decât iepurii de câmp. Aceste rozătoare nu doar rod trunchiul copacilor cu scoarţa subţire, ci se ating şi de crengile mai mici. Iepurii sălbatici nu sunt singurii care pot produce daune în livadă, ci şi căprioarele sau cerbii, aceştia din urmă frecându-se de trunchiul copacilor, cauzând astfel distrugerea lor. Detalii »

Protejează copacii de animalele sălbatice!

Cele mai hranitoare fructe

Putine lucruri se compara cu dulceata zmeurei proaspat culese sau cu prima muscatura dintr-o lebenita zemoasa. Fructele nu sunt doar bune la gust, sunt si sanatoase. Bogate in vitamina A şi C, minerale, antioxidanti, fibre si alte substante hranitoare, fructele pot preveni bolile de inima, infarcturile, controla tensiunea si colesterolul si preveni unele soiuri de cancer. Iata o lista cu 10 fructe sanatoase. Detalii »

Cele mai hranitoare fructe

Planta urechelniţă - Sempervivum tectorium

Planta Urechelniţă (Sempervivum tectorium) nu are rădăcini foarte lungi, astfel că e o plantă potrivită pentru grădinile stâncoase sau pentru ghivece, trăind chiar şi pe pereţi. Înainte de sezonul de înmulţire, încercaţi divizarea tulpinii urechelniţei! Este un proces simplu şi sigur, uşor de făcut chiar şi de începători. Detalii »

Planta urechelniţă - Sempervivum tectorium

Creasta cocoşului

Creasta cocoşului este recunoscută în India şi Indonesia pentru calităţile sale nutritive. Potenţialul plantei este evidenţiat de Martin Price din Florida care spune: Creasta cocoşului creşte ca o buruiană fără a avea nevoie de toată ingrijirea de care alte legume au nevoie. În fiecare loc în care am încercat să o cultivăm a crescut fără nici o problemă. Nu am avut problemă cu bolile sau cu insecte. Detalii »

Creasta cocoşului

Cum să împodobesc bradul de Crăciun

Se spune că bradul împodobit este simbolul Crăciunului. Cel puţin pentru copii. Micuţii sunt fermecaţi de magia sărbătorii, de mitul Moşului care aduce cadouri în fiecare seară de 24 decembrie. În cele ce urmează îţi oferim câteva sfaturi despre cum să-ţi decorezi bradul de Crăciun. Detalii »

Cum să împodobesc bradul de Crăciun

Cum să decorez casa de Crăciun?

Crăciunul e cea mai aşteptată sărbătoare din an. Adulţii se pregătesc intens de febra cumpărăturilor ce pune stăpânire pe fiecare iar copiii se bucură de cadouri. Pregătirile pentru Crăciun au în vedere totodată şi decorarea casei pentru sărbătoarea Naşterii Domnului. Citeşte mai departe pentru a afla câteva sfaturi date de specialistul nostru în decoraţiuni interioare. Detalii »

Cum să decorez casa de Crăciun?