No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Rezultate gasite dupa acest cuvant cheie :



Soiuri de gutui (II)

Articolul ”Soiuri de gutui (I)” prezintă câteva soiuri de gutui cultivate in țara noastră. Cititi urmarea articolului pentru a afla informații și despre alte soiuri ale acestui pom fructifer. Detalii »

Soiuri de gutui (II)

Soiuri de gutui (I)

Soiurile de gutui se diferentiaza dupa epoca de coacere, marimea fructelor, forma fructelor, caracteristicile pulpei fructului si caracterele pomilor. Soiurile de gutui ajung la maturitatea de recoltare incepand cu luna septembrie si dureaza pana dupa 15 octombrie. Cele mai raspandite sunt soiurile tarzii.  Detalii »

Soiuri de gutui (I)

Combaterea daunatorilor parului (II)

In articolul ”Combaterea daunatorilor parului (I)” am prezentat cateva insecte care dauneaza acestui pom fructifer. Cititi in continuare despre alti daunatori ai parului, care afecteaza si alte specii de pomi fructiferi. Detalii »

Combaterea daunatorilor parului (II)

Combaterea daunatorilor parului (I)

In cultura parului, un lucru foate important il constituie cunoasterea aspectelor legate de boli si daunatori, precum si a tratamentelor aplicate pentru combaterea acestora. Cititi in continuare despre cativa daunatori ai parului. Detalii »

Combaterea daunatorilor parului (I)

Bolile parului

Parul (Pyrus communis) este un pom fructifer din familia Rosaceae, care provine din Europa orientala si Asia Mica. El poate atinge o inaltime de 10-20 m, iar fructele sale, perele, sunt apreciate pentru gustul si aroma lor placuta. Detalii »

Bolile parului

Retete cu gutui (II)

In articolul ”Retete cu gutui (I)” v-am prezentat cateva preparate facute din gutui. Delectati-va in continuare simturile, citind continuarea articolului! Detalii »

Retete cu gutui (II)

Retete cu gutui (I)

Gutuile sunt tari si aromatice cu pulpa astringenta si isi mentin aroma ferma, consistenta si aciditatea chiar si dupa fierbere. De asemenea au continut ridicat de pectine, datorita carora se gelifica cu usurinta. Detalii »

Retete cu gutui (I)

Retete cu pere (II)

Continuam sa va prezentam retete de preparate din pere. Delectati-va simturile cu savoarea acestor fructe! Detalii »

Retete cu pere (II)

Retete cu pere (I)

Perele sunt fructe benefice pentru sanatate, printre efectele lor pozitive numarandu-se combaterea efectelor stress-ului, inlaturarea surmenajului, combaterea anemiei si altele. Cititi in continuare despre cateva produse pe baza de pere, care pot imbogati camara voastra. Detalii »

Retete cu pere (I)

Daunatorii orhideelor (II)

In articolul ”Daunatorii orhideelor (I)” am prezentat o parte din daunatorii care pot afecta delicatele orhidee. Cititi in continuare si despre alte insecte care le pot dauna. Detalii »

Daunatorii orhideelor (II)