No SSO cookie

Mo

Tu

We

Th

Fr

Sa

Su

1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
 
 
 
 
 

Tarta de mere

Aceasta prajitura se prepara cu mere proaspete, unt, scortisoara si smantana. Yummy ! Detalii »

Conserve de mazare si fasole

Mazarea si fasolea sunt hranitoare consumate atat in stare proaspata cat si sub forma de conserve. In continuare vom prezenta cateva retete ce permit utilizarea acestor legume si in timpul iernii. Detalii »

Cum se face socata?

In jurul socului circula o multime de legende. Una dintre ele spune ca socul apara oamenii de prezenta raului si in special a vrajitoarelor. Cat din aceste legendele o fi adevarat nu vom sti niciodata. Ce stim insa cu siguranta e ca proprietatile terapeutice ale socului sunt folosite cu succes impotriva reumatismului, guturaiului, arsurilor si afectiunilor afectiunilor oculare. Detalii »

4 retete usoare cu zmeura

Cea mai gustoasa este zmeura proaspat culeasa, dar, daca a rodit mai mult decat putem manca trebuie sa gasim repede ce sa facem cu ea. Oferim cateva retete usoare de vara! Detalii »

Prajitura Carmen cu mere

Fie ca e iarna, toiul verii ori toamna, o prajitura cu mere e delicioasa in orice sezon. Impresioneaza-i pe cei dragi cu o prajitura Carmen cu mere. Detalii »

Salam de biscuiţi de post

Ce poate fi mai frumos decât să-ţi faci familia fericită preparându-i un desert delicios, uşor de preparat şi rapid?! Şi pentru că Postul Paştelui bate la uşă, îţi prezentăm reţeta salamului de biscuiţi de post. Detalii »

Supa din dovleac

Cultura de dovleac este una dintre cele mai răspândite culturi din lume. Doar în Statele Unite se cultivă anual aproximativ 680.000.000 kilograme. Fiind un aliment bogat în proteine şi carbohidraţi, dovleacul s-a impus până şi în arta culinară. Astăzi vă prezentăm una din multele reţete cu dovleac. Detalii »

Ardei umpluti

Ardei umpluţi întregesc galeria mâncărurilor specific româneşti. Nu există casă în care să nu se fi pregătit cel puţin o masă cu aceste ingrediente. Cele două ingrediente de bază sunt ardei şi carnea tocată. Restul rămâne la alegerea fiecărui bucătar. Citiţi reţeta noastră! Detalii »

Bauturi racoritoare din menta

E uşor de cultivat şi se răspândeşte repede. Astăzi există numeroase varietăţi de mentă. Găsiţi o grădină de plante cu multe varietăţi şi alegeţi-vă menta după culoare şi după aromă. Detalii »

Turnulete cu fragute si iaurt

Iata ca a venit vara, si odata cu ea retetele cu fructe de padure. Pentru astazi va propunem o delicioasa reteta cu fragute si iaurt. Pofta buna! Detalii »